Vist: 2052
Jornada de resultats positius, malgrat algunes derrotes

L'equip sènior masculí va jugar un partit molt disputat contra el Felanitx. Va ser un dels millors partits, tant en joc com en actitud dels nostres, què desde fa unes setmanes s'estan aixecant de les darreres derrotes i males sensacions, per crear cada setmana un equip millor. Tot i millorar el resultat dins Felanitx, petits detalls dels darrers minuts feren que els visitants s'enduguessin la victòria 45-48.

Dissabte, el premini va jugar a Manacor, una setmana més, un gran partit. El conjunt d'en Sebastià Regueiro ha fet una gran progressió, i es veu que aquest petits jugadors milloren jornada a jornada i comencen a donar la cara.

Bona victòria 58-38 del conjunt mini femení, que es va posar per damunt i va anar distanciant-se en el marcador. Es va veure molt bona feina d'equip, però també unes bones accions individuals per part de les més grans.

El Cide li va tocar al mini masculí, que tot i la derrota 65-35, va fer un bon paper. L'equip nou, d'enguany, cada vegada esta més avesat als partits i els seus components més preparats per lluitar tant en defensa com en atac.

Important victòria de les infantils femenines en la segona fase de la promoció contra el Dakota Alcúdia. El local va ser superior i al descans ja es va posar a 20 punts. El resultat final va ser 69-43.

Diumenge, el cadet masculí va jugar un partidàs contra el Hispània. El visitant es va posar 10 punts per damunt, però una magnífica feina dels locals va fer possible la retallada i lluita en els darrers minuts per la victòria(64-69).

Les cadets femenines s'endugueren una contundent derrota per part del Sa Pobla. A les locals no els va sortir el joc, pero l'actitud tampoc va afavorir en la lluita. Esperem que s'aixequin prest d'aquesta caiguda (21-59).