Ajustada victòria de l'equip sènior masculí  davant el CIDE  72-70








   Aquesta setmana l'escoleta va tenir una diada a Son Servera on l'Escolar va presentar dos equips d'iniciació, que jugaren dos partits cada un amb equips de la comarca. La jornada va transcórrer en un clima on tots els assistents gaudiren del joc i gracia dels més menuts.

El premini masculí va disputar un partit amb l'Alcúdia; el partit va anar molt bé per als nostres que varen fer grans accions a cistella i dominaren en el camp defensiu.

El mini femení no va estar encertat davant un Manacor que es va endur la victòria 11-42.

L'infantil femení va tenir doble jornada, contra Sa Pobla 44-43 i contra Cide 49-52, en els dos partits les gabellines varen començar dominant en el marcador, però al desinflar-se antes d'hora els rival ho aprofitaren per retallar i acabar e finals de infart.

Al camp del Cide jugava l'Infanti masculí, que no es va poder endur la victòria 79-60, bona actuació dels gabellins, que els va faltar un cop de gas per canviar el resultat final.

A Sa Cabaneta el va perdre 53-30, un dia més l'atac se'ls va a fer difícil, i no va deixar opcions a lluitar el partit.

El cadet masculí va perdre contra Llucmajor 56-47, bon paper dels nostres que anaren amb la plantilla justa i es quedaren amb cinc jugadors en la part final de l'encontre. Tot i les dificultats l'equip va cercar la retallada.

El sènior masculí va sumar una nova victòria per la mínima davant Cide, 72-70. L'Escolar va arribar a agafar uns 15 punts per damunt, però com és habitual en la jornada, el final havia d'estar igualat, tot i les errades i prórroga els locals varen poder endur-se'n la victòria.
 
 
Guillermo Mir