Dinàmica negativa dels verds, que sumen una nova derrota

Santanyí, 1 - Escolar, 0

foto: www.futbolbalear.es


PREFERENT

Santanyí 1, - Escolar, 0

Sortida complicada de l'Escolar davant uns dels equips descendits de Tercera Divisió. El partit va poder ser dels dos equips i el resultat més just hagués estat un repartiment de punts, ja que d'ocasions va haver-n'hi per als uns i altres. Però en una jugada dins l'àrea dels verds, Lorenzo Llull va fer el gol per posar el marcador a favor del Santanyí. L'Escolar segueix sense aixecar el cap i dels darrers 21 punts tan sols n'ha sumat 2. Aquesta situació negativa els ha duit a ocupar posicions properes al descens, que ara queda a 2 punts. 



JUVENIL

Escolar, 2 – Collerense, 3

Gols : Lluis Crespo i Miquel Barba

Segona derrota consecutiva de l'equip de Jeroni Adrover en un partit igualat, en què el domini es va repartir, amb una part per a cada equip, la primera va ser per als del Coll i la segona per als verds.



CADET A

Escolar, 5 - La Union B, 1

Gols : Joan Sard, Cristofer Fernandez, Jonas Knappertsbuch, Manuel Ferrera i Pep Esteva

Partit dominat per l'equip d'Ángel Dominguez, però que al principi va costar arrancar i i l'Escolar va cedir metres a La Union, cosa que els visitants aprofitaren per empatar el marcador. Aquesta igualada va fer reaccionar els verds, que aconseguiren fer 4 gols i deixar els 3 punts a casa.



CADET B

Es Pla de Vilafranca 2, - Escolar B, 1

Gol : Manuel Ferrera

Derrota de l'equip d'Alfonso Solis contra un dels gallets de la categoria. Amb tot,els verds van posar les coses difícils als de Vilafranca, els quals fins als darrers minuts no es van posar per davant en un marcador que Manuel Ferrera, a la primera part, s'havia encarregat d'igualar.



INFANTIL A

Atlètic Rafal, 1 – Escolar, 0

Partit jugat de tu a tu, amb repartiment d'ocasions a cada àrea. L'equip del Rafal va aprofitar una errada de la defensa per fer el gol que decidiria finalment el partit per als palmesans. L'Escolar va tenir moltes ocasions però no va saber materialitzar-les i ja son 5 partits fora fer gol.



INFANTIL B

Escolar B, 28 - Montaura B, 0

Gols : Miquel Lliteres 6, Martin Kelly 6, Miquel Flaquer 3, Xisco Ruiz 3, Toni Melis 3, Marco Nannini 2, Federico Mendez 2, Antony Castro 2 i Alex Ferrer.

Partit sense cap història, en què els verds passaren per damunt l'equip de Mancor. Aquest arribà a Capdepera amb només 6 jugadors.



ALEVÍ A

Escolar, 5 - Sp. Atlètic Ciutat de Palma, 5

Gols : Marc Adrover, Xavier Morales, Felipe Izquierdo, Israel Pulido i en pròpia porta.

Matí d'emoció i gols el que es va viure en es Figuera. Ll'equip d'en Manolo va aconseguir un punt que va tenir gust de victòria, pel patiment sofert als darrers minuts.



ALEVÍ B

Porto Cristo, 6 - Escolar B, 1

Gol : Javier Barrantes

Dinàmica negativa de l'Aleví B, equip que no aconsegueix sumar punts en aquest inici de lliga, amb el handicap de ser de primer any i jugar contra equips superiors en edat i físic.



BENJAMÍ A

Escolar, 5 - Manacorins B, 0

Gols : Adria Manel Lopez, Sergi Vives, Toni Garriga, Enric Mena i en propia porta.

Quarta victòria consecutiva dels benjamins de segon any, que ja es troben ocupant posicions a la part noble de la classificació.



BENJAMÍ B

S'Horta, 7 - Escolar B, 2

Gols : Marti Recio i Luca Zizzo

Nova derrota dels benjamins, que enganxen una nova ensopegada després de la victòria a l'anterior jornada.



PREBENJAMÍ

Escolar, 7 - Penya Esportiva Arenal, 0

Gols : Alejandro Venera 3, Hugo Massanet 2, Noah Salomon i Iker de Frutos

Els de Triguero i Pepin segueixen sumant punts i victòries al seu caseller, en aquesta categoria on el més important és que els menuts gaudeixin