Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2429

Miquel Cabrer, del Judo Renshinkan, nou triomf en la Súper Copa d'Espanya. 


 

 La ciutat guipuzcuana d'Hondarribia va acollir els més de 600 esportistes que van arribar de totes les parts del territori espanyol i de l'estranger. Aquesta Súper Copa d'Espanya cadet és una de les proves més dures i competitives de tot el territori nacional i serveix per a puntuar a la classificació de la fase final del campionat d'Espanya.

El camí de Miquel Cabrer per lluitar la medalla d'or va ser molt dur. La seva categoria de menys de 60 kg, va tenir un quadre eliminatori de 65 competidors. Va guanyar a la 1a ronda al representant d'Aragó de "sepi", al de Maddrid en segona ronda de "Shido", al de Cantàbria de *osaekomi* i a la final contra el representant de Madrid de "yuko".

Em Miquel manté una excel·lent trajectòria esportiva. Setmanes enrere va aconseguir guanyar la Súper Copa de Vigo, ara  ha guanyat la d'Hondarribia, classificant-se com a nombre 1 del rànquing nacional. Ha de seguir amb aquest ritme si  vol entrar a la selecció espanyola. Sierra Nevada, Coimbra (Portugal) i Fuengirola són els seus   objectius més immediats.

Altres esportistes participants i grans triomfadors van ser Niki Vera del judo Ca’n Pastilla i Maria Oliver del Taikukan, ambdós aconseguiren la medalla d'argent.