L'Escolar cau davant el Gènova en el darrer minut de partit

foto d'arxiu

PRIMERA REGIONAL PREFERENT

CD Genova 2 - 1 CE Escolar
Gol : Alex Murillo

Partit jugar al Nou Garroveral a les 11:30 del diumenge en el qual, el primer equip de l'Escolar va tornar a desaprofitar una oportunitat de situar-se mes a prop de les zones de Playoff, de les quals es queda a 4 punts. El partit es va posar de cara molt prest per als verds, ja que el Genova es quedà amb un menys al quart d'hora de joc, en una jugada que va acabar amb penal a favor del Escolar, que n'Alex es va encarregar de materialitzar. Abans del descans el Gènova va empatar el matx. El gol de la desigualada va venir al minut 90 amb una treta de falta i amb el Genova jugant amb dos menys desde el minut 50 i amb 3 menys quedant 5 minuts. Encara es prest per xerrar de playoff i d'objectius ambiciosos però el que si es veritat, es que va ser una oportunitat desaprofitada, la d'endur-se'n 3 punts d'un camp complicat i del qual pocs equips podran treure punts d'aqui a final de temporada.

JUVENIL PRIMERA REGIONAL GRUPO B
CE Escolar 7 - 0 AD Penya Arrabal C
Goles : Cristofer Fernandez 2, Colau Sureda 2, Oliver Schnappauff, Pep Esteva y Claudio Gonzalez.

Partit fora transcendència on l'Escolar va ser clarament superior al seu rival i que tan sols va gaudir de dues ocasions clares, en les quals, Toni López, va saber desfer les ocasions de manera excel·lent amb dues molt bones aturades. Els juvenils d'en Jeroni Adrover es fan forts a Capdepera, que de 5 partits jugats, han guanyat 3, empatat 1 y perdut un altre.

INFANTILS FUTBOL 7
CD Manacorins 7 - 2 CE Escolar B
Goles : Alex Ferrer y Marco Nannini

Contundent derrota la que va sufrir l'equip d'en Miquel Bordoy. Mal inici de temporada, però del qual estam segurs que aconseguiran reprendre es vol i fer una temporada igual o millor que la passada.

BENJAMINS FUTBOL 8 GRUPO C
CE Arta 2 - 0 CE Escolar

Derbi local que l'Escolar va perdre, pero en aquestes edats l'essencial és aprendre i millorar abans que la rivalitat entre pobles que sol haver en categories majors. Paciència i a gaudir nins!

BENJAMINS FUTBOL 8 GRUPO D
CE Escolar B 3 - 8 UE Petra B
Goles : Marti Recio y Toni Garriga 2

L'equip d'en Victor Ros no aconsegueix fer punts i suma els seus partits com a derrotes, pero amb l'esforç dels nins i de l'entrenador i l'il·lusió que ells posen segur que estrenarán el seu casiller de punts i de victories diversos pics al llarg de la temporada.