Miquel Cabrer, Judo Reshinkan, medalla d'Or a la Súper Copa d'Espanya de Vigo



Amb un quadre eliminatori de 48 participants representant a totes les comunitats autònomes del nostre territori nacional, a més participants dels equips d'Alemanya, Portugal, Itàlia i Suïssa, Miquel comença molt bé el seu camí cap a la medalla d'aquesta Súper Copa d'Espanya Cadet de Vigo i 19 Trofeu Internacional Ciutat de Vigo. Primera ronda 100 al representant de Madrid de sankaku osae waza, segona ronda 100, també de Madrid de shime waza, tercera ronda 100, de seoi nage també a Madrid, quarta ronda i semis, 100 també a un altre madrileny per seoi nage i ja en la final venç per 10 l'asturià. 


Miquel que està portant una excel·lent trajectòria esportiva complint tots els objectius li marca el seu professor Pep Mascaró. Ara a l'inici d'aquesta nova temporada comença a estar en una excel · lent condició tant física, tècnica com psíquica a l'hora d'afrontar combats d'alt nivell com pot com poden els de les súper copes internacionals. Miquel es va trobar molt a gust competint dissabte passat a la Ciutat Gallega, amb una harmonia, fluïdesa i gran seguretat és si mateix, va demostrar que tota la preparació feta aquest estiu comença a sortir a la llum.
Un altre esportista a tenir en compte va ser Niklas Vera que va aconseguir la medalla de bronze, també va obtenir diploma Maria Oliver pel seu 7è lloc.
Ara cal preparar un altre nou repte, la súper copa internacional d'Hondarribia a mitjans de novembre