Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2815
Missió complerta: els gabellins ja són finishers d'un Iron Man !!! 



El passat dissabte, 27 de setembnre,  Alcúdia va acollir una de les proves més espectaculars i dures del món: l’IRONMAN.
Com varem explicar, es tracta 
d'un triatló de llarga distància on es neden 3,8 km, es fan 180 km en bici i es corren 42 km. Capdepera va estar representada per 4 triatletes que vam fer una notable actuació entre els 2500 participants que hi prengueren part.


José Manuel Paniagua en plena carrera

Els temps que varen fer van ser


Xisco Sureda ........................11:23:15 (757)
Carlos Blanes ....................... 11:28:35 (803)
Jose Manuel Paniagua............ 11:57:30 (1062)
Xisco Nebot......................... 11:58:13 (1068)


Carlos Blanes, José Manuel Paniagua i Xisco Nebot

Va ser un dia molt llarg, ple de sensacions de tot tipus, però va valer la pena. Tots vàrem acabar amb un somriure i emocionats per haver aconseguit superar un repte d’aquestes dimensions. Supòs que amb el temps i la distancia serem més conscients del que hem aconseguit.


Xisco Sureda i Carlos Blanes

N’hi ha que ja 
pensen en el pròxim i n’hi ha que no en volen sentir-ne parlar. Ara toca descansar i explicar l’experiència vivida. Agrair a les famílies i amics haver-nos aguantat durant aquests mesos d’entrenament i haver-nos donat tanta força i suport el dia de la prova. 

Moltes Gràcies a tots!!!


José Manuel Paniagua i Xisco Nebot


Impressionants vista dels boxes de les bicicletes


Xisco Nebot durant la  prova de bicicleta


Nota de redacció:
Ja havíem publicada una ressenya de la participació dels gabellins a l'IRON MAN 2014 d'Alcúdia, però no podíem deixar de publicar aquest escrit de part d'un dels participants. Reiteram la nostra enhorabona!