El torneig es disputarà del 19 al 21 de setembre i comptarà amb la presència de Rafael Nadal

 


El Club de tennis Son Bessó serà la seu de la final del torneig  organitzat per la Fundació Rafa Nadal. Aquest torneig ha celebrat fases prèvies a Sevilla, Barcelona i Madrid amb notable participació de joves tennistes de les categories sub13  i sub15.

 

Després de passar prèviament per Sevilla i Barcelona, en finalitzar l'etapa de Madrid s'han determinat els jugadors i jugadores classificats per disputar les finals que tindran lloc del 19 al 21 de setembre al Club Son Bessó de Mallorca, amb la presència de Rafael Nadal. Es tracta de set jugadors de cada categoria -SUB13 i sub15, masculines i femenines-, sumant-ne un total de 28. Tots tindran la residència a l’hotel Green Garden de Cala Rajada

A més dels participants classificats pels seus mèrits esportius, un jove tennista de cada categoria - un total de 4 joves- tindrà l'oportunitat de jugar el Màster en haver guanyat el Trofeu de Valors. Aquesta "competició" paral·lela a la tennística té per objectiu potenciar valors com la companyonia i l'esforç, i els guanyadors de la qual són els nins  i nines que millor hagin aplicat les actituds i comportaments treballats durant  l'Entrenament de Valors' -realitzat a cada torneig-, així com mitjançant activitats on line.

Durant els dies de la final els joves participants gaudiran d’un ampli programa d’activitats que inclou els entrenaments esportius i de valors, així com activitats lúdiques organitzades per Tennis Son Bessó i Pasta-Pasta.

Els organitzadors del Màster final ens han manifestat que estan molt contents per haver estat triats per a celebrar la final a Capdepera i tenen molta il·lusió perquè tot surti molt bé. De fet ja fa temps que han posat mà a la feina i preparen els diversos actes que se celebraran al voltant de les pistes de tennis de Son Bessó. S’espera una gran quantitat de gent que vagi a gaudir del tennis dels joves participants i dels estands de les firmes col·laboradores. Està prevista la presència de Rafel Nadal, tant als entrenaments com als partits de la final.

  

L’organització demana que els joves tennistes qui vulguin col·laborar a la final, com ara per recollir pilotes,  es posin en contacte amb Tennis Son Bessó ( 971 81 94 99).

 

En tenir més informació pel que fa als horaris dels partits i de la final us n'informarem. De moment l’escaleta prevista és la següent:

Dia 17 de setembre: arribada i recepció dels finalistes. Inici dels entrenaments esportius

Dia 18  de setembre: Entrenament de valors i sorteig de l’ordre de competició (amb la presència dels finalistes i Rafa Nadal)

Dies 19 al 21 de setembre. Partits Màster.

 

Rafa Nadal Tour MAPFRE és un circuit de tennis impulsat pel tennista a benefici de la Fundació Rafa Nadal.

S'estructura en tres etapes que tindran lloc a Sevilla, Barcelona i Madrid, i un Màster final que se celebrarà a Mallorca.

Adreçat a les categories SUB 13 i SUB 15 masculines i femenines, neix amb la voluntat de potenciar, a més dels aspectes inherents a la competició i pràctica esportiva, aquells que afavoreixen un òptim desenvolupament personal dels joves: com l'esforç, el companyerisme i la superació. Aquests valors tindran un destacat protagonisme al Tour, que comptarà amb activitats específiques per als participants.

La celebració d'aquest circuit permetrà també recaptar fons per finançar els projectes de la Fundació Rafa Nadal , a través dels quals s'ofereixen programes d'educació mitjançant l'esport a nins i joves desafavorits, en risc d'exclusió social o amb dificultats per completar el seu desenvolupament .

Actualment, la Fundació té actius tres projectes a Espanya i l'Índia: Centre Educatiu Anantapur, juntament amb la Fundació Vicente Ferrer; Més que Tennis, juntament amb Special Olympics Espanya, i Integració i Esport, juntament amb Aldees Infantils SOS.

ENTRENANT VALORS

 
Rafa Nadal Tour by MAPFRE té molt present la vessant educativa del tennis, tant dins com fora de la pista. En aquest sentit, el circuit el que busca és una suma: de valors, d'experiències, d'amics ... Per aquest motiu, i conscients de la importància de potenciar les conductes positives, s'ha creat el Trofeu de valors.

El Trofeu de Valors té com a principal objectiu el reconeixement del jugador de cada categoria que demostri tenir uns valors, una actitud i un comportament més: positiu, atorgant-li la vuitena plaça per participar en el Màster Final.

Esperem que tot vagi molt bé i la final del torneig Rafa Nadal sigui tot un èxit esportiu i , com es preveu, un gran esdeveniment social de gran valor promocional pel nostre municipi.