L'equip que dirigeix en Jeroni Adrover va iniciar els entrenaments amb només dotze jugadors, després de vuit baixes i només dues altes en relació a la temporada passada.















Des del passat 4 d’agost, els juvenils de l’Escolar, a les ordres del míster Jeroni Adrover, estan entrenant a bon ritme en vista al campionat de Primera Regional Juvenil. Les sessions van començar en els aparcaments de Cala Agulla amb una sessió de carrera contínua.

Són baixes, per haver acabat l’edat juvenil, Asso, J. García, X. Garau i Melis.

Els juvenils Enric, Manu, C.Niño i Carmona, la propera temporada jugaran a Son Servera.

Són altes Granados i Ares, que pugen dels cadets.

En aquests moments, el míster compta amb dotze jugadors per començar el campionat i per tant cal esperar que es recuperi algun jugador juvenil. Cada temporada, o en la pretemporada i en finalitzar el campionat, són molts els al·lots d’aquesta edat que treballen en hostaleria o en altres activitats relacionades amb el turisme, i a mesura que avança la temporada es van recuperant jugadors. Certament, amb la plantilla que hi ha en aquests moments no es pot començar un campionat.

Fins a quatre jugadors de l’Escolar de la temporada passada han fitxat pel Serverense i quatre més van acabar la seva etapa com a juvenils. A qualsevol juvenil li fa il·lusió jugar en superior categoria i el Serverense juga a la Lliga Nacional Juvenil, mentre l’Escolar ho fa a Primera Regional.



Amb les baixes i altes que s’han produït, l’equip d’en Jeroni Adrover ha quedat amb pocs jugadors, per la qual cosa li espera una difícil pretemporada per a completar una plantilla competent, abans de començar el campionat, el proper dia 31 a Muro.

best