Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 3012
Diumenge, 15 de juny, el club de bàsquet va tancar la temporada amb una cerimònia de entrega de premis, agraïments i torrada per als assistents.

El guió de la festa del bàsquet va ser el següent...


El president va obrir la  festa donant la benvinguda. Tot seguit va passar a agrair a tots els col·laboradors i patrocinadors que fan possible la sostenibilitat del club que cada any augmenta el nombre de jugadors. Hi van haver paraules d'agraïments, en especial per a Mama Pizza, Noah’s, Pasta Pasta, First Sun i Bolero. Desprès va donar pas al coordinador Guillermo Mir, qui va remarcar la gran feina i il·lusió que posen tots els membres de l’equip esportiu, dia a dia. I va passar a la entrega del trofeu símbol de valors com l’ esforç, companyonia, feina i superació.

 
PRESENTACIÓ EQUIPS
 

ESCOLETA DE BÀSQUET

La escoleta de bàsquet esta formada per tres grups a fet un total de vuit diades per la comarca organitzades pel Consell de Mallorca.
El grup mes petit consta de nins i nines de 4 a 5 anys: Ciprià, Sebastià, Maria Cristina, Maria Gómez, Martina, Rayan, Aya i en Mario. El seu monitor es en Manu Romero.

El grup de 6 a 7 anys són:
Gabriela Moll, Alex LLovera, Albert Bautista, Joan Blasco, Lena Torremocha, Ainhoa Navarro, Alex Sancho, Paula Vizueta, Estela Antic i Adrià.
Entrenats per ses monitores Laura Riera i Marina Muñoz.

El grup de 7 a 9 anys són:
Wahiba Esman, Micaela Prado, Alex Martin, Marta Saavedra, Cristina Chaparro, Luis Barbas, Efrain i Paula.
Monitora i coordinadora de l’escoleta Ani Muñoz.



EQUIPS FEDERATS

Els pre-minis masculins Pasta Pasta han jugat un total de 18 partits per tota l’illa. Aquest grup ha iniciat un camí cap a un bàsquet cada vegada mes complex. De ben segur que ens donaran moltes alegries.
Els jugadors són: Manel Arnau, Marc Merchel, Manuel Alvarez, Geroni Jimenez, Manolo Alvarez, Miquel Terrasa, Damian Vega, Tomeu Esteva, Sergio Moreno, Sergio Gómez, Gerard Serra,  Max Gomez, Daniel Sureda, i Francis Aitor i Agustin que  de moment només entrenen.
L'entrenador és Sebas Regueiro amb l'ajuda de Sergio Moreno.


El Mini Femení Noah’s format per: Laura Lechon, Maria Flaquer, Becky Requena, Ylenia Alzibiade, Aina Moll, Aina Hernandez, Carla Moya, Auba Sánchez, Laia Lopez, Jenifer Ballester, Maria Navarrete, Xisca Massanet i Sara Cavaller.
Entrenadores Laura Flaquer i Dani Rico, i la delegada Marta Pérez.
Resultats:
-  P
REF. GRUP 2 PRIMER CLASSIFICAT 10/10 Victòries
PREF. 2   GRUP –D  TERCER  CLASSIFICAT        


El Mini Masculí Mama Pizza  format per: Tomeu Sureda, Llorens Aranda,  Adrián Cruz, Manu Godoy, Marc Sánchez, Llorens Moll, Mateu Osses, Miquel Santandreu,  Toni Cruz, Manolo Muñoz, Biel Pérez, Mario Heredia, Abel Cruz i Toni Cruz que només entrena.
Entrenador Javi Macarro ajudat per na Laura Godoy y na Carme Sureda.
Resultats:
PREF. A P -1 PRIMER CLASSIFICAT AMB 10/10 VICTORIES
PREF. 2 GRUP –D  PRIMER CLASSIFICAT CAMPIONS PREFERENT
 GUANYADORS UN SOPAR A BRINS
El nou arribat Miquel Santandreu, del poble veí d’Artà. Va llegir una carta amb agraïment al club, pares, entrenadors i companys.

El Infantil Femení Mama Pizza format per: Sara Pérez, Maria Gili, Laura Gili, Bàrbara Mascaro, Marina Serra, Xisca Serra, Antònia Massanet, Nena Nicolau, Natàlia Mari, Maria Heredia, Nerea Espinar, Marta Muñoz i Marta Gili. Entrenadors Marta Gili i Carlos Cruz.
Resultats:
- PREF. B 2.  CINQUÈ CLASSIFICAT   AMB 3/9     GUANYATS
- PREF. 2. GRUP 3.  TERCER CLASSIFICAT AMB 10/13 GUANYAT

El Cadet Masculí First Sun format per: Jaime Nadal, Juan Campins, Edu Fortesa, Sergio Sánchez, José Martínez, Raúl Garrucho, Julià Osses, Roc Siquier, Nico Monchietti, i Esteban, Xisco i Adrian que només entrenen. El entrenador Lorenzo Baltasar con la delegada Cata Esteva.
Resultats:     
- PREF. -B1-   TERCER CLASSIFICAT (5)  AMB 4/8 VICTORIES
PREF. 1 GRUP E  SISÈ CLASSIFICAT (8) AMB 6/14 VICTORIES

El  Junior Femení Noah’s  format per: Gabriela Gil, Marina Muñoz, Aina Esteva, Laura Riera, Laura Godoy, Carme Sureda, Catalina Esteva, Marta Pérez i Laura Conde. Entrenadors Pep Sancho i Juan Antonio Ferrera.
Resultats:
PREF. GRUP -A  SISE CLASSIFICAT  AMB 3/12 VICTORIES
PREF. GRUP C  TERCER CLASSIFICAT  AMB 6/10 VICTORIES

 
El Junior Masculí  format per: Toni Saavedra, Andrés Anton, Rafael Olivera, Dani Vázquez, Roberto Barrera, Josep Roman, Sergio Mir  i Guido Marcelo que només entrena.

Els entrenadors Carlos Blanes i Guillermo Mir.
- PREF.  MALLORCA SETENA  POSSICIÓ  11/20  VICTÒRIES


Recordatori Chan Ajoeb.
Menció al record i la falta del nostre company. El seu record a estat la motivació en molts de partits.
Varen recollir el seu trofeu els seu dos germans,  na Lena i en Noah i després se va iniciar una ovació al company  que tant hem trobar a faltar enguany.
També es va retirar la seva camiseta firmada per tots els membres del club. Mai l’oblidarem!

El Sènior Masculí Bolero format per: Juan Antonio Ferrera, Sebas Regueiro, Sergio Moreno, Jose Luis Parra, Pep Sancho, Manu Saavedra, Lorenzo Baltasar, Lluis Regueiro, Dani Rico, Ismael Flaquer, Jose Hernández Mathias Dzwonirek. Entrenadors Maria Ginard i Biel Tous.

Resultats:
2  AUTON.  MASC. GRUPO –A  CINQUE CLASSIFICAT AMB11/18 VICTÒRIES
TROFEU SERRA GRUP-C PRIMER CLASSIFICAT AMB ¾ VICTÒRIA



AGRAïMENTS ALS DOS
FISIOS COL·LABORADORS
Se
 va premiar la ajuda rebuda dels fisios Carlos Sancho i Toni Cruz, amb un sopar per cadascun per a dues persones en Pasta Pasta i Noah’s.

AGRAÏMENTS AL AJUDANT JOSE LUIS ANTUNEZ
Reconeixements al soci del club que ajuda dia a dia amb totes les tasques tant de entrenadors com de coordinador i inclús de la directiva. Se li va entregar un trofeu al millor ajudant.

Per acabar el president va agrair sa feina al coordinador Guillermo Mir. I també va fer surtir els membres de la directiva per reconèixer el seu esforç i dedicació. Els membres son : Paco Moll, Kiko Lechon, Laura Flaquer, Micaela  Bennàsar i en Pep Sancho.

També va aprofitar per recordar i animar a participar al Campus d’estiu que es farà els dies 25, 26 i 27 de Juliol.

Desprès va convidar a tots els assistents a sa torrada.

Guillermo Mir Martin