Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2182
 
 El torneig es celebrarà en el Centre Cap Vermell.


Del 4 al 10  de maig, a partir de les 20,30 hores





El Torneig Internacional d’Escacs de Cala Rajada es jugarà del 4 al 10 de maig en el Centre Cap Vermell, i comptarà amb la presència destacada dels Grans Mestres Vladimir Petkov i Nikolai Ninov (ambdós de Bulgària) i Salvador del Río (Espanya).


El torneig, emmarcat dins dels programes de ChessMallorca i Winterchess, és a 10 jugadors i es disputa pel sistema de lliga, sent vàlid per a l’obtenció del títol de Gran Mestre, màxim títol d’un jugador a nivell mundial. Els candidats són mestres de Dinamarca, Alemanya, Rússia i Espanya, i els principals favorits són l’español Ángel Arribas i el danès Rasmus Skytte. A  més, hi participa Irene Nicolás, subcampiona del món en la categoria sub'16 femenina a Al Ain (Emirats Àrabs Units).

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Capdepera, Carme Riera, va presentar el Torneig Internacional d’Escacs de Cala Rajada, acompanyada per l’organitzador de la Federació Internacional d’escacs i president de ChessMallorca, Joan P. Cerrato.

El torneig es desenvoluparà de la següent manera: comença diumenge horabaixa i les partides es jugaran tots els dies a partir de les 20:30h, excepte dimecres dia 7, que hi haurà partides al matí i a la tarda. Dilluns dia 5 de maig, a les 20:30h tendrà lloc la inauguració del torneig, i dissabte dia 10 a les 10:30h es començarà a jugar la final. En acabar es procedirà a l’entrega de trofeus.