Les instal·lacions del Reshinkan acolliren la competició de la Lliga balear
Neus Pou a la final júnior del campionat d'Espanya de judo



Neus Pou del Renshinkan , nombre 2 del rànquing nacional, disputa la final júnior del campionat d’Espanya

Neus va obtenir la seva plaça per a la final júnior del campionat. d'Espanya per la seva condició de n º 2 del rànquing nacional . Lloc obtingut arran de les seves medalles en les copes d'Espanya. Aquest cap de setmana , Villaviciosa de Odón serà la seu Nacional i Neus té un seriós compromís, quedar entre les 3 primeres de la seva categoria , la de 52 a57 kg .

L'alumna de Pep Mascaró que ara milita a les files de l'equip del Centre de Tecnificació Terra i Mar de València està molt concentrada per a aquesta cita i segons no ha comentat intentarà donar-ho tot en el tapís de competició i no donarà en cap moment el seu braç a tòrcer .

 

Èxit total de la Lliga per equips júnior, organitzada pel  Renshinkan

Diumenge passat les instal·lacions del Club del Llevant Mallorquí, el Reshinkan,  es van vestir de gala  per acollir els equips candidats per a la disputa de la 1 º Lliga balear júnior.

Lluis Llull , Manolo Peña i Jaume Gomila , els coordinadors d'aquest esdeveniment van mostrar en tot moment una gran qualitat organitzativa, sense gaire errors pel que fa a pa preparació i desenvolupament de l’activitat .

En disputa dels equips per les millors places , es van viure moments de gran emoció i espectacle, en què tots els allà presents vam gaudir de veure el millor judo de les nostres Illes. Olimpic es va alçar amb el primer lloc , Judo Can Pastilla , la plata , el bronze va ser per al Renshinkan i el Taikukan, van obtenir la 5a plaça Budo Zen i Mallorca Nord Judo .

Els representants del RSK van ser Miquel Cabrer , Pau Rodríguez , Sergi Fullana , Jaume Fernández i Franco Sergio González , van estar a un nivell excel·lent en tot moment .