Segona victòria consecutiva dels verd-i-blancs

Son Ferrer, 0 - Escolar, 4


Imatge d'arxiu
PREFERENT
CF Son Ferrer, 0 - CE Escolar, 4
Gols : Edu Flaquer, Sergio Sogorb, Assane Diouf i Abdoulaye Sow.
 
Segona victòria consecutiva del primer equip. Es comença a veure la feina realitzada per aquest grup, deixant enrere la seva mala ratxa de resultats, amb aquestes dues victòries. Ara l’important és no abaixar els braços i no confiar-se de cara als següents partits. A destacar la participació en el partit del juvenil Manuel Morales, encara que no és la seva primera convocatòria amb el primer equip.
 
JUVENILS
CE Escolar, 3 - UD Pla de na Tesa, 2
Gols : Javier Garcia 2 i Manuel Morales.
 
Gran partit dels juvenils que van vèncer el segon classificat. Tot i que el Pla de na Tesa va igualar el gol inicial fet per Manu Morales, els nostres juvenils no decaigueren i, en una molt bona segona part, aconseguiren posar el marcador al seu favor amb un doblet de Javier Garcia.
 
CADETS
CE Escolar, 4 - Circulo Sollerense, 1
Gols : Cristofer Fernández, Luis Maya, Colau Sureda i p.p.
 
Partit molt complet dels Cadets, que van golejar el Sollerense en Es Figueral. Bona feina la de l'equip de n'Àngel Domínguez, que realitza un joc molt vistós i atractiu per al public. Cal destacar el retorn als terrenys de joc d'en Pep Esteva i també d'en José Cazorla, que ja va jugar uns minuts a Porto Cristo.
 
INFANTIL A
CE Escolar, 0 -  RCD Mallorca B, 7
 
Partit dominat des del principi pel Mallorca, el qual no va donar cap opció als nostres infantils. 
 
INFANTIL B : DESCANSA
 
ALEVÍ A
CD San Francisco, 0 -  CE Escolar, 6
Gols : Alejandro Barroso 2, José Angel Segura 2, Miquel Ginard i Tomeu Ferrer.
 
Gran partit de l'equip de Pascual Martí, amb golejada inclosa, en el camp de Son Fuster, davant l'equip del San Francisco. I el resultat encara hagués pogut ser més ample tenint en compte les ocasions creades pels gabellins.
 
ALEVÍ B
CE Escolar B, 3 - Circulo Sollerense, 2
Gols : Antony Castro, Alejandro Garcia i Marc Adrover.
 
Menció especial per a aquests alevins, que estan realitzant una gran temporada i que amb aquesta victòria contra el líder de la categoria confirmen el seu gran estat de forma. Després de tants de partits, en Bernat Martí i en Julio de Frutos "han donat amb la tecla" perquè aquest equip funcioni. Enhorabona a tots i a seguir així!
 
ALEVI C
CE Algaida 5 - CE Escolar C, 2
Gols : Xavier Morales 2.
 
Partit complicat el que va tenir l’equip de Víctor Ros contra el primer classificat de la categoria. Aquesta ratxa negativa estam segurs de que aviat es romprà i aquests nins es retrobaran amb la victòria.
 
BENJAMÍ A
CD Serverense B, 5 -  CE Escolar, 1
Gol : Jose Maria Pascual
 
Partit que no ha de refredar els ànims d’aquests nins, que fins a aquest partit duien una ratxa i una segona volta de cine. Esperam que aquesta derrota no impliqui una minva del seu coratge i, en canvi, pugui ser com una nova empenta de cara al pròxim partit de lliga.
 
BENJAMÍ B
CE Escolar B 0 - Porto Cristo C, 2
 
El que en realitat importa a aquestes edats no són els resultats ni la posició en la classificació, sinó que gaudeixin de jugar a futbol i que vagin aprenent les bases d’aquest esport, a jugar en equip i a respectar-se els uns als altres. Partit a partit i a passar gust, menuts!
 
PRE-BENJAMI : DESCANSA