Crònica de la jornada del 8 i 9 març de l'Atlètic Escolar

La jornada va començar dissabte dia 8 de març, amb el premini masculí, què va jugar contra el Manacor. En un partit disputat, però majorment dominat pels manacorins. El darrer període va ser el millor dels nostres, que varen arribar a sorprendre amb un joc més vistós que al començament.

De locals, el mini masculí va tornar guanyar, aquesta vegada contra el Llucmajor. El resultat de 61- 30;  partit més igualat que de costum, tot i que l’Escolar no va passar pena en cap moment. Temps a temps van anar augmentant la distància, en un partit on ens tornaren a mostrar el bon rendiment del grup.

El mini femení va visitar Consell, i aconseguir una  disputada victòria 33-64. Perquè la diferència final no es va agafar fins al darrer temps. El partit va estar molt igualat, les nostres no acabaven de jugar al  seu joc, i moltes errades a cistella feien impossible augmentar la distància. Però al darrer quart, un parcial 0-25 va sorprendre tant al rival com al públic. Molt bona actitud de les nines què, tot i no tenir el dia, varen aguantar fins que l’encert es va canviar.

A Pollença va jugar l’ infantil femení, què va aconseguir la victòria 24-35. Partit on les nostres van ser un poc superiors, però es veu en el marcador que queda molta feina per fer.  Falta millorar molt la concentració i intensitat defensiva. A més de millorar la definició cap a cistella.

El júnior femení va perdre en el camp del Esporles 60-49. Primera part espessa on l’equip gabellí no va poder frenar la intensitat rival, a més no va poder contraatacar amb un atac segur. Condicionat per la mancança de banqueta i la rigurositat del arbitratge. En la segona part, es va disputar més el partit, un 11-12 i 14-16 va fer que en els darrers minuts l’Escolar retallés i es posés a dos punts. L’esforç no va ser suficient, i el rival va tornar a recuperar la seguretat dels deu punts.

El júnior masculí es va desplaçar fins Andratx, a disputar un partit què d’un principi no presentava complicació. L’Escolar va començar molt ficat al partit, anant des del principi per davant, i ja en el segon temps va agafar una distància de 16 punts. En la segona part, els de Capdepera varen seguir lluint, mostrant la feina en els atacs, aconseguint bones jugades en estàtic i així augmentant la distància en el marcador.

El cadet masculí va ser derrotat per el Lloseta, 47-49.  Dura derrota per l’equip cadet, ja que, sense fer gran cosa va anar per damunt el marcador durant tot el partit, al contrari que el rival. Els nostres no treien l’esperit guanyador que caracteritza a un esportista, donant la possibilitat al Lloseta d’arribar a un final ajustat. Malgrat empatar el partit a falta de quatre segons, una altra badada defensiva va fer possible un tir de dos metres, què donà la victòria al rival. S’ha de destacar el bon paper del jugador Nico, què va debutar d’una manera excel·lent, cosa què ens demostra que l’esforç, concentració i il·lusió, basta per fer un bon partit.