Joan Antoni Arquellada i Miquel Cabrer, or i argent  respectivament , a la Copa d’Espanya de Tenerife




De molt bona se pot qualificar l’actuació dels esportistes dirigits per Pep Mascaró a la porva ralitzada aTenerife de cara al  Campionat . d'Espanya que se celebrarà el mes de maig. Joan Toni Arquellada va aconseguir la primera plaça després de guanyar els tres combats previstos, i Miquel Cabrer va guanyar tres rondes per ippon i perdé contra el número 3 del rànquing nacional a la final . La resta dels atletes mallorquins també van obtenir excel·lents resultats:  or per Marga Genovart , Maria Oliver , Antònia Amer , i Niki Vera; argent per a Raúl Martín  i Nina Jade ; bronze per Josep Ramis i Maria Sánchez - Rodrigo .

 

Jaume Maimó del Reshinkan disputarà el proper cap de setmana, a Alacant,  el Campionat d’Espanya inter-autonòmic.

Jaume que dates enrere es va proclamar campió júnior de les Illes Balears, té una cita aquest cap de setmana a Alacant. Un seriós compromís enfront de les comunitats rivals com Múrcia , Catalunya i la potent Comunitat Valenciana .

 S'hi donaran cita al voltant de 150 esportistes tant masculins com fèmines , tots amb un clar objectiu , quedar entre els tres primers i d'aquesta manera obtenir el passaport per disputar la fase final , que serà el 29 d'aquest mes de març, a  Madrid.