Crònica de la jornada del 28 de febrer al 2 de març, de l'Atlètic Escolar

El passat divendres el sènior masculí va aconseguir guanyar al Felanitx, rival directe en la classificació. Així ens col·loquem en sisena  posició amb set victòries. El partit va començar dominat pels locals amb un parcial de 16-9. En el segon parcial l’Escolar va arrancar aconseguint un 12-18. El partit va ser, com és tradició en aquesta pista, molt físic i intens. En el tercer parcial, un 8-8 deixava que els equips es disputessin el partit en el darrer quart. Així va ser que l’Escolar va poder fer un 18-23 ajudat pell bon encert des de la línia de tir lliure.

Dissabte al matí, el premini masculí va jugar contra el Binissalem. No els degué anar bé jugar mitja hora més del que estan avesats, perquè en aquest partit varen estar més espessos del normal. Tot i això, els espectadors vàrem passar una bona estona.

Tot seguit, va jugar l’infantil femení, amb resultat final de  39-86. Darrer partit de la lliga contra el primer classificat, cosa que no justifica el mal paper de les nostres jugadores. On la defensa inexistent, la falta d’intenció i coneixements ens complicaren superar la pressió del rival. Aquest darrer partit a estat un cop d’atenció per a fer algun canvi i aconseguir que l’equip jugui al nivell que li correspon. En el pròxim trofeu, esperem trobar una altra actitud.

El mini masculí va jugar a Campos. En un partit on va ser molt més superior que el rival. Els nostres començaren molt forts aconseguint un parcial de  0- 24, i en el segon tancaren el marcador amb un 3- 10.Tot i que el rival era dèbil, no s'ha de llevar mèrit a l’equip, que està treballant molt bé i preparant-se per a rebre rivals més forts.

Al capvespre, el mini femení va jugar el primer partit de la nova competició. Degut a que, per baixes, es varen anul·lar els dos primers. Va ser contra Santa Maria, amb victòria de les nostres 67-50. El partit va ser molt interessant,  els dos equips s’intercanviaven petites victòries en els períodes. Però un darrer de 16-8 va assegurar el partit per ses locals. S’ha de dir que en aquest partit, les petites varen haver d’agafar protagonisme, i no ho varen fer gens malament, ja que  tenim dues jugadores de segon any lesionades: na Maria F i na Laura L. què esperem que se recuperin prest.

Tot seguit, era el torn del junior masculí, què una jornada més ens va sorprendre amb una nova victòria de  45-43. El partit va ser molt espès en atac per part del dos equips. Els nostres, referent a l'atac, primer competim amb nosaltres mateixos, ja que ens costa molt anotar amb contundència i cometem moltes errades no forçades. Tot i això, la defensa va fer que arribéssim amb opcions, i en els darrers minuts en poséssim per damunt ajudats pels tirs lliures.

El diumenge el cadet masculí es va pegar una bona matinada per anar a jugar a Andratx contra el que segurament és el rival amb qui es disputaran la competició. La primera meitat se la va endur els locals per set punts. Però després del descans, els nostres milloraren la tasca defensiva i milloraren les eleccions en atac, retallant i posant-se per davant. Uns increïbles 10-23 i 6-13 donaren la victòria i lideratge als gabellins.