Crònica i resultats dels partits de l'Atlètic Escolar de Bàsquet, dels dies 1, 2 i 3 d'octubre 2013





Partits de la jornada del 7 al 10 de novembre




 

L’equip mini masculí va disputar el passat divendres (19 hores) el seu primer partit de lliga, en un derbi contra Artà. Còmode victòria dels nostres, amb un marcador final de 19-49. Els gabellins vàrem dominar tot el partit, excepte el segon període; no obstant, els continus contra-atacs, acabats en cistella, varen ser clau per guanyar aquest partit.

A les 21 hores a Lloseta, jugaren els sèniors contra l’actual líder, amb resultat 82-38. No va ser un bon partit per als nostres, on no varen ser capaços d’establir una defensa contundent; i conseqüentment, no es va aconseguir anotar.

El dissabte a les 12 hores, les Mini Femenines varen jugar un amistós contra el Bàsquet Manacor, amb victòria de les nostres 74-44. Molt bona actuació de les gabellines, que varen plantejar un partit seriós: amb una defensa intensa i un atac molt atrevit i vistós.

Al capvespre (19 hores), l’equip júnior femení es va enfrontar al Felanitx. El partit va ser molt disputat. Una llàstima la derrota final 38-46, ja que, durant el partit es va fer molt bona feina, però en els moments finals es van cometre errades, què el rival va aprofitar per fer-se amb el matx.

El cadet masculí es va desplaçar a Santanyí, el passat diumenge matí (12 hores). Es va aconseguir una còmode victòria 23-72, on tots els al·lots varen gaudir de minuts i varen anotar molts de punts, recuperar moltes pilotes i fer bones combinacions. Tot i la facilitat del partit, s’ha de destacar la serietat en que l’Escolar va plantejar el partit, del principi fins al final.

Guillermo Mir.

 

PARTITS DE LA JORNADA del 9 al 10 de NOVEMBRE 2013

 
DIJOUS 07 NOVEMBRE

MINI FEMENÍ
AT.ESCOLAR– LLUCMAJOR -19h

 

DIVENDRES 08 NOVEMBRE

SÈNIOR MASCULÍ
AT.ESCOLAR – JOAN CAPÓ- 20.30h

 

DISSABTE 09 NOVEMBRE

PREMINI MASCULÍ
AT.ESCOLAR – MANACOR – 10h

MINI FEMENÍ
CAMPOS – AT.ESCOLAR – 10h

MINI MASCULÍ
AT. ESCOLAR – PORRERES – 12h

INFANTIL FEMENÍ
AT.ESCOLAR – EU MOLL – 17h

JÚNIOR FEMENÍ
PETRA – AT.ESCOLAR – 16.30h

JÚNIOR MASCULÍ
BÀSQUET PLA – AT.ESCOLAR – 19.15h

 

DIUMENGE 10 NOVEMBRE

CADET MASCULÍ
AT.ESCOLAR – MANACOR – 12h