Spt San Marçal.: Cerda, Enric, Crespi, Mauro, Perello, Uribe, Llorenç, Vaquer, Vila, Segui i Russo
Escolar: Peret, Ivan, Angel, Abdu, Marti, Fran, Rigo, Isma, Bernat, Gaya i Edu

Àrbitre: Nazathez Carrasco. Fatal. Horrible

Canvis:
Spt San Marçal: entraren Pozuelo, Iniesta i Salamanca
Escolar: entraren Xampi, Cascales, Pacheco i Nico

Gols: 1-0 minut 21 Mauro, 2-0 minut 45 Mauro, 3-0 minut 50 Vila, 4-0 minut 80 Vila

Si la setmana passada lloàvem l’extraordinari partit del Escolar contra l’Independent, aquest diumenge ha tornat la pitjor versió de l’equip blanc i verd, oferint una imatge molt diferent.

Horabaixa agradable al diminut i incòmode camp de Son Caulelles, a Marratxí. Tal vegada un 4-0 es un càstig excessiu per a l’equip de Capdepera, però en cap moment hem tengut la impressió que l’Escolar pogués treure alguna cosa positiva de Sant Marçal. I és que ha faltat, com molts de diumenges, concentració, ganes i intel·ligència.

Hem de dir que l’àrbitre ha estat l’inefable Nazareth Carrasco, mal ajudat per Algaba i Busquets. Aquest senyor va ser el que ens va robar el partit el dia del Platges de Calvià. Avui ha tornat a demostrar la seva total incapacitat per a dedicar-se al arbitratge.

La primera part de l’equip gabellí ha estat dolenta. Els dos gols han vengut de jugades molt semblants, fàcil penetració per la banda de l’equip local i rematada de cap de Mauro al fons de la xarxa. En cap moment l’equip ha pogut contrarestar el joc dur i fort del Sant Marçal, a vegades fregant la violència. Tot al contrari, la defensa ha estat molt fluixa i tova davant jugadors que posaven el peu en cada jugada. Al mig del camp, innocència i relaxament i, com no, contínues pèrdues de balons, mal endèmic que, setmana rere setmana, criticam però que ningú corregeix des de la banqueta.

A la segona part, l'entrada de Xampi i Cascales ha millorat el joc de l'Escolar, però una sortida en fals d'en Peret, al minut 50, ha significat el 3-0, o sigui, l’estocada definitiva. Cal ressenyar que l'equip blanc i verd ha fet dos pals que haguessin pogut maquillar un poc el resultat.

Si volem aconseguir punts lluny d’es Figueral, s’ha de jugar més dur, s’ha de posar el peu, s’ha de córrer i no s’han de cometre errades infantils. A Sant Marçal hi ha hagut jugadors que no han lluitat, totalment absents del partit, sense implicació ni ganes. I és que és més fàcil jugar a casa davant els teus que rebre trompades a Marratxí.

Per l’Escolar hem de destacar en Xampi, ja que la seva entrada ha canviat l’equip, i n’Edu Flaquer, per la seva brega contínua.

Diumenge ens visita l’Esporles, situat dos punt darrere nostre. ¿Quina cara ens oferirà l’equip gabellí?