Escolar: Peret, Xampi, Marti, Angel, Isma, Bernat, Gaya, Genovart, Ivan, Faba i Edu

Rotlet: Marquez, Fernandez, Espinar, C. Ruiz, Jose Manuel, M. Ruiz, David, Velasco, Quetglas, Aragon i Garcia

Escolar: entraren Cascales, Pacheco, Sergio i Rigo
Rotlet-Molinar: entraren Lopez, Sergio Garcia i Raul Sintes

Àrbitre: J.J. Creus Rodriguez (regular). Assistents: Martinez i Mesquida

***

Partit jugat el dissabte, amb un horabaixa fred al camp d’Es Figueral.

L'Escolar va perdre el segon partit consecutiu com a local, fent que volassin sis punt molt valuosos en només una setmana. Contra l’equip palmesà, el joc dels gabellins va ser igual de dolent que el dia del Xilvar. La situació comença a ser molt preocupant ja que l’abisme del descens està molt a prop i no es veu que hi hagi capacitat per sortir del pou a curt termini. L'equip no juga gens, costa molt crear ocasions de gol, hi ha alguns jugadors en una baixa forma alarmant, falten idees a la banqueta i en general s’ha caigut en una certa apatia i indolència.

Va començar el partit amb domini visitant i es va veure des de l’inici que no seria un partit plàcid. Ruiz i Jose Manuel avisaren però fou al minut 10 quan David Campos marcà el 0-1 i avançà el Rotlet. La primera part va ser controlada totalment pels jugadors visitants, que van gaudir de distintes ocasions per part de José i Santi. L'Escolar també va poder empatar en una jugada que Gayà no pogué rematar a boca de gol i, especialment, un xut creuat d'Edu que aturà molt bé el porter visitant Márquez.

Al descans, l’àrbitre expulsà encertadament el jugador del Rotlet José Manuel, que de forma agressiva (quasi posseït) va botar a la grada amb la intenció d’agredir el públic.

A la segona part, l’Escolar, amb un jugador més, va passar a dominar el partit. Al minut 52 Faba empata  i l’equip local juga el seu millor futbol. Minuts més tard, un xut d’Edu Flaquer surt desviat per molt poc. Pareixia que l’Escolar podia guanyar,  però al minut 70 Sintes marca un gran gol amb un xut de fora de l’àrea i els nervis tornen a la defensa local. Al minut 77, Edu s’interna i és tomat dins l’àrea, per darrere; un penal molt clar que no pità l’àrbitre, incomprensiblement.

Al minut 80, Edu Flaquer, sens dubte el jugador més perillós dels gabellins, realitza una altra internada, però el porter li roba la pilota dels peus, quan l’estava driblant. Però els davanters visitants eren molt ràpids i creaven perill de forma continuada. Ja a les acaballes del partit, en Peret aturà una gran xut de Julio, que entrava. I va ser Santi qui  sentencià, amb l’1-3, al m. 90.

El Rotlet Molinar ha estat el millor equip que ha jugat a Capdepera. Ben col·locat en el camp, molt seriós en defensa, efervescent en atac i lluitant els 90 minuts.

L'Escola,r decebedor una jornada més. S’ha de reaccionar aviat, si no volem tenir una recta final de lliga difícil i anguniosa. Continuam opinant que hi ha equip, però...