Escolar: Peret, Cascales, Xampi, Ivan, Angel, Fran, Faba, Rigo, Bernat, Isma, Gaya
Xilvar: Mayol, Martorell, Alomar, Charles, Enzo, Gabi, Rafel, Bobi, Manu, Bori, Futre

Canvis Escolar: entraren Pacheco, Servera, Sergio y Edu
Canvis Xilvar: entraren Mosta, Maikel, Miguelito y Mir

Àrbitre
: Fiol Alzamora (regular). No va penalitzar el joc brut del Xilvar.
Liniers: Cáceres Fernández y Jos González (fatal). No coneixen el reglament.

Capvespre gèlid i amb molt de vent al camp des Figueral. Poc públic però valent, donades les circumstàncies climatològiques.
Després d’onze jornades. l’Escolar va perdre la seva imbatibilitat en un partit per oblidar, en què els dos equips varen oferir un pobre espectacle.

La primera part va ser molt igualada, però l’efectivitat del Xilvar es va imposar al migcampisme local, totalment inefectiu. Al minut 25, Charles executa una falta a l’esquerra de la porteria d'en Peret, que suposa el primer gol. Minuts més tard, l'àrbitre anul·la un gol a Gayà, de l’Escolar, gol totalment legal, seguint les indicacions del seu linier, el qual encara es deu demanar per què va aixecar la banderola, ja que no era fora de joc. L'Escolar intentava anivellar el partit i són Isma i Bernat els que tenen dues bones ocasions d’empatar. Però la sort acompanyà un Xilvar primitiu i es  Bori, absolutament sol a l’àrea, el que marca el 0-2 al minut 37.

A la mitja part, l’entrenador local introdueix tres canvis de cop, intentant canviar la sort del partit. Entren Edu Flaquer, Pacheco i Servera i el domini del partit per part dels gabellins passa a ser total. El mig camp de l’Escolar comença a imposar el seu ritme, demostrant la seva superioritat tècnica, però les ocasions de gol no arriben. Mentrestant, els de Selva, equip amb jugadors molt veterans i endurits a la categoria, treuen el seu millor repertori de joc brut i apliquen els principis bàsics de l’antifutbol. Amb la complicitat de l'àrbitre i la incompetència dels liniers, el Xilvar es dedica a deixar passar els minuts, tallant el joc de forma contínua amb faltes, colzades, empentes, agressions, simulacions de lesions, pèrdues de temps, embolics i brutors variades. Si ja era difícil jugar amb l’incòmode vent de nord que bufava, els jugadors de Selva varen aconseguir l’objectiu amb la seva actitud. Els que duim anys dins el món del futbol coneixem bé les "arts futbolístiques" d’alguns equips com aquest. Al minut 58 entra Sergio, per lesió d’un Isma inèdit. A pesar d’això, l'Escolar va gaudir de dues o tres ocasions, no molt perilloses. Són Sergio, Fran i Edu els que més incomodaren la porteria visitant.

El partit es va anar embrutant a mesura que avançava la segona part i els dos equips es varen anar carregant de targetes, els visitants per pegar coces i més coces, i els locals per protestar. És per això que l’àrbitre Fiol Alzamora expulsà el capità verd-i-blanc Fran (m. 85) i el jugador visitant González (m 89) després de les continuades accions antireglamentàries que havia protagonitzat el jugador selvatgí.

Al final, tensió al camp i a les grades. Tres punts que volen de Capdepera davant un equip molt mediocre però lluitador i aguerrit, que va arribar dos pics a porta i va marcar dos gols. L'Escolar continua amb una total ineficàcia de cara a la porteria i ja comencen a ser preocupants les poques ocasions que es creen. Per marcar gols s’ha d’arribar a la porteria  contrària, si no és improbable guanyar, i amb un solitari davanter durant 90 minuts sembla dificil.

Les pretensions de jugar la lligueta d’ascens s’esfumen i l’Escolar acaba aquesta jornada 23 situat a la tretzena posició i a només dos punts del descens. Ja veurem què passa, peró lo dit a la crònica de fa una setmana: creim que hi ha equip per molt més que per deambular lacònicament per la part baixa de la classificació.