“L'equip està tranquil i confiat al cent per cent. Ara necessitam molt el suport de la gent, perquè les coses ens surtin com volem.”








Aquesta és l’entrevista que vàrem mantenir amb en Xisco, davant el partit que s’ha de disputar el proper diumenge en es Figueral de Capdepera contra el Murer.

- L’Escolar, amb cinc jornades disputades, només té un punt i un gol a favor. Com estan, els jugadors?- Tant ells com el cos tècnic estam tranquils i confiant al cent per cent que aquesta situació aviat ha de canviar, per la qual cosa vull transmetre ànims a l’afició. Nosaltres estam tranquils

- Què passa aquesta temporada?

- La temporada passada tenguérem un inici semblant a aquest, ja que aleshores només comptàvem amb tres punts més

- Què li falta, a l'equip?

- Als jugadors, en aquests moments, els falta compromís i ganes; quan arriben a l’àrea no tenen l’agressivitat necessària.

- Té solució?

- El grup cada dia està agafant més la forma i crec que molt aviat es veuran els resultats. Tots ens duim molt bé, l’equip està molt unit, i estem convençuts que pocs equips fan el futbol que feim nosaltres

- Quan arribaran els gols?

- La veritat és que cream ocasions. Aquesta setmana estam treballant les rematades i tirs a porta, tenim gent capacitada com Gayà, Vador, Faba, Edu, Rigo, Sergio, Isma o Bernat( aquest, pel seu treball, no pot entrenar com els altres i no està preparat per jugar). Aquests jugadors han de fer una passa més perquè els gols arribin. Record que la temporada passada vam jugar amb Faba de davanter centre i no va anar gens malament

- Segons ens vares comentar, els autèntics golejadors de l’equip són Vador i Gayà, però en algun partit sortiu sense ells.

- El dia que no van sortir va ser perquè havien fallat molts d’entrenaments, per motius de treball, i a dia d'’avui encara no han mostrat la seva faceta golejadora.



- Diumenge que ve s’ha de guanyar al Murer!

- Nosaltres respectam tots els equips. S’ha d’anar partit a partit i confiam en la victòria de diumenge.

- Els àrbitres...?

- Ja és hora de cridar l’atenció als àrbitres perquè siguin imparcials i tractin tots els equips per igual. Tant la temporada passada com aquesta, em sent defraudat amb l’actitud dels àrbitres cap als nostres equips.

- A què es deu el teu enuig amb els àrbitres?

- Les seves decisions ens han perjudicat en molts de partits, tant la temporada passada com aquesta, potser perquè Capdepera és un poble molt llunyà i som un equip molt humil. En el nostre camp, arbitren molt tranquils, a causa de la distància entre el terreny de joc i el públic; tenen molt poca pressió.

- Aquestes declaracions sobre els àrbitres, ens beneficien o ens perjudiquen?

- Hem de parlar d'ells. Ja està bé! Heu d’analitzar totes les decisions que de veritat han perjudicat els nostres equips, començant pels dos últims partits dels Juvenils, de la temporada passada, tant a Binissalem com a casa, quan l’equip es jugava la permanència. Oblidem-nos de la Preferent de la temporada passada i anem a l’actual: contra el Pollença, a casa, mans dins l’àrea visitant que no foren castigades; contra S'Horta, el mateix; en el camp del Platges de Calvià, el seu porter toma el nostre davanter, sent aquest l’últim atacant, i només mostra targeta groga; una falta semblant a la nostra àrea i ens ensenya la vermella; a Selva, l’àrbitre va reconèixer després del partit que la pilota havia pegat a la mà d’un defensor del Xilvar però va pensar que no mereixia càstig; a l’últim partit, en el camp del Molinar, l‘àrbitre ens va ensenyar cinc targetes grogues i abusà d’assenyalar fores de joc a l’Escolar... Aquestes i altres moltes decisions sempre han perjudicat l’Escolar.


BETO