Jordi Bou Sastre, subcampió del circuit juvenil de tennis Illes Balears, a la categoria aleví











   A les instal·lacions del Guillermo Vilas Tennis Academy a Palmanova es va dur a terme el Màster del Circuit Juvenil Illes Balears, prova final en la que se classifiquen els vuit millors jugadors del circuit que durant tot l'estiu amb 8 proves, 5 a Mallorca, 2 a Menorca i 1 a Eivissa, és la competició estrella de la nostra Comunitat.
    Entre totes les categories i participants juguen més de 300 jugadors de les 4 Illes. La calor infernal durant juliol i agost no va ser suficient perquè els jugadors deixessin passar la seva oportunitat de participar, competir i guanyar un torneig. Gran nivell en totes les categories que donen un cop més la seguretat que a Balears tenim bona pedrera, tot això gràcies als tècnics de les escoles en tots els clubs.


 
    En Jordi Bou va accedir al Màster com a primer de ranking després de guanyar dues proves (SITC-Cala Blava i Tennis Peguera) i de ser finalista en les altres tres que participà (ITM Santa Ponsa, Ca’n Simó-Cala Millor i Tennis Ciutadella), amb un sol punt d'avantatge sobre Samu Suarez, el que a la fi va ser el guanyador del Màsters i definitiu del Circuit. Final molt igualada, resultat 6/4 7/5 a favor d’en Samu, els punts decisius van caure del seu costat. Són dos jugadors molt igualats que segur seguiran trobant-se a moltes finals.

 
  
    Aclarir que per poder participar en el Màster és obligatori competir com a mínim en un torneig del circuit fet fora de l’illa de residència. Això és així per intentar rebaixar els desaventatges que tenen els jugadors de Menorca i Eivissa al haver-hi menys proves a les seves illes.
 
   Amb aquest torneig en Jordi dóna per acabada la temporada d’estiu que només es pot qualificar com excel.lent.. Sens dubte li servirà per donar una bona empenta en el seu ranking nacional i de la nostra comunitat, més tenint en compte la seva participació en el Campionat d’Espanya aleví d’aquest any que es va fer a Valladolid.

  Enhorabona , Jordi