Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1579
Cala Rajada 13, 14 i 15 d'octubre de 2023




LA MOSTRA DE LA LLAMPUGA DE CAPDEPERA ARRIBA A LA XX EDICIÓ.

El cap de setmana del 13, 14 i 15 d'octubre de 2023 a Cala Rajada es celebrarà una nova edició de la Mostra de la Llampuga i del Cap de Setmana del Peix.







Clica la imatge per ampliar-la





La vintena edició de la fira gastronòmica de Cala Rajada començarà el divendres amb la tradicional Nit de Tapes al moll en la qual hi participen els establiments de la zona, el XIII Concurs Culinari de Tapes i la música dels grups ElsFunKiss i Chevy's Band.

Dissabte es servirà la paella elaborada al moll i la Verbena Marinera amb les actuacions de DJ Oscar Romero i Valnou. Els tiquets de la paella tendran un cost de 7 € i es vendran al moll fins a esgotar existències.

Diumenge s'inaugurarà la XX Mostra de la Llampuga. L'horari és de 12 a 16 h i de 18 a 22 h. La fi de festa serà a les 22 h amb un castell de focs artificials.

La batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer: Convidam als veïns i veïnes, i a tota la gent de fora a participar d'aquesta nova edició del Cap de Setmana del Peix fresc i de la Mostra de la Llampuga i aprofitat per visitar Cala Rajada. Aquest cap de setmana ens serveix per ser el centre neuràlgic de Mallorca, i ho hem d'aprofitar per donar a conèixer el nostre comerç local, tota l'oferta gastronòmica i d'oci que tenim i ajudar com sempre al nostre sector primari, que és la pesca. Vos esperam a tots i totes a Cala Rajada.

La regidora de Fires i Festes, Agripina Rocha: " Des de l'Ajuntament volem convidar a totes les persones del poble i de fora a venir a gaudir de la tradicional fira gastronòmica que enguany compleix ja vint anys. El cap de setmana del peix fresc s'entén amb els tres dies de festa i és una bona oportunitat per venir a visitar el moll i conèixer tota l'oferta d'oci i gastronomia que ofereix Cala Rajada".