Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 712
L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació hotelera de Capdepera presenten el nostre municipi a la Fira CMT Stuttgart 2023




L'Ajuntament de Capdepera junt amb l'Associació Hotelera de Capdepera i Visit Capdepera es troben a la fira CMT Stuttgart, una fira especialitzada en senderisme i BTT, per donar a conèixer el nostre municipi a una de les fires turístiques especialitzades més importants, i on es donarà a conèixer tota l'oferta per continuar sent un referent en el mercat turístic alemany i internacional.

Capdepera és un municipi amb un encant especial per les seves platges i paratges naturals, pel seu patrimoni històric i cultural, però també per tenir una oferta d'oci i esports molt extensa. Capdepera segueix oferint un turisme plural, per a totes les edats i necessitats.


La regidora de turisme de l'Ajuntament de Capdepera, Monica Viejo, es mostra molt contenta per la participació la fira de senderisme i BTT de Stuttgart. "Creiem que aquesta és una gran oportunitat per a promocionar tot el nostre municipi i atreure a més visitants". Capdepera presenta els seus principals atractius turístics i ofereix al visitant una experiència a la seva mida, amb una oferta esportiva de primer nivell, un entorn natural i també activitats de cultura i història que fan que Capdepera sigui un destí molt desitjable.