Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1384
Les atletes del Claudia Troppa Sport Center, aconseguiren les medalles d'or i plata

 

Aquesta multidisciplina de l'atletisme dificulta la participació, ja que s'ha de tenir un domini sobre diverses disciplines diferents. Per a aquest campionat es van classificar un total de 6 atletes sub.14, tres al·lots: Toni Germeroth, Miquel Femenias i Saüc Vera; i tres al·lotes: Inés Lorenzo, Paula Lorenzo i Aina Miquel.

Les al·lotes s'enfrontaven a 5 proves en una mateixa jornada: 80 metres tanques, salt d'alçada, llançament de pes, salt de longitud i llançament de javelina. Va ser una lluita colze a colze, molt disputat entre les nines on es va imposar Aina (51 punts) sobre Inés (43), aconseguint així la medalla d'or i plata pel club. El bronze va ser per a Mar Sancho, una jove de família gabellina que competeix amb el club Pegasus Athlètic de Calvià  (35,5). Paula es va haver de conformar una 5a plaça després d'anar marxant tota l'estona en la tercera posició però tres nuls en el llançament de javelina la va treure del pòdium.

Els joves s'enfrontaven a sis proves repartides en dues jornades afegint els 80 metres llisos a les proves del campionat femení. El millor dels tres va ser Saüc Vera que quedà en la 6a plaça. Toni va quedar en la 9a i Miquel 10è.

Cal destacar les marques aconseguides d'Aina Miquel en llançament de javelina millorant el seu registre fins als 24,16m i Paula Lorenzo executant un salt de longitud de 4, 67 m.

Bon final de temporada que han marcat aquesta categoria. Ara toca relaxar-se una mica i valorar i gaudir tot el que s'ha aconseguit fins ara. Les al·lotes amb una mica menys de descans, ja que toca preparar el Campionat d'Espanya per equips sub.14, que es disputarà a l'octubre a la ciutat Asturiana de Gijón.