Com ja informàrem, esta previst obrir els camps de futbol a la presència dels aficionats, seguint les mesures COVID que delimiten la capacitat a un 75% de l'aforament ( http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/esports/27117-es-figueral-es-prepara-per-acollir-espectadors) . Les mesures que comunicàvem es complementen amb aquestes remeses per l'ajuntament de Capdepera:

Als partits de futbol, els vestuaris sols podran ser utilitzats per l'equip visitant. Els jugadors podran entrar a canviar-se de vuit en vuit, i a dutxar-se de quatre en quatre.



La grada coberta serà d'ús exclusiu dels equips, estarà delimitada la zona per cada un dels equips, i serà on se situaran els jugadors reserves dels equips. Tots els jugadors hauran de dur emplenat el document de la federació i passar el control de presa de temperatura.


El cos tècnic estarà a les banquetes, on sols hi haurà l'entrenador, segon entrenador, el delegat i el fisioterapeuta.

El públic entrarà per la zona d'accés on hi haurà el control de temperatura i el registre d'entrada, i situar-se a la zona de públic delimitada de la grada, on tothom estarà assegut a la zona delimitada.
Els banys estaran oberts, amb les delimitacions i zones tancades.



Us demanam que seguiu totes les normes establertes i també les indicacions del personal.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.