Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1759


Tots sabem que n'hi ha un servei de recollida de trastos i objectes voluminosos que funciona la mar de bé... quan se'ls crida. Convindria que qualcú li passès el nombre de telèfon (gratuït) al  responsable de retirar les senyals de trànsit que cauen en terra. Algunes con aquesta del carrer Pinaret , fa mesos que és en terra i ningú se la du (i ens consta que s'ha avisat que esta així des de fa mesos, molt abans del Coronavirus).



L'altra és de Cala Mesquida, just devora els contenidors de l'entrada al pàrquing. Ja fa tres setmanes que és allà, i seguirà allà si ningú se l'emporta (pel rovell del terra podeu intuir que fa més de tres setmanes que és en el mateix lloc). És mal d'entendre que se demani als ciutadans col·laboració per recollir trastos i entre els propis companys de recollida ningú avisa perquè passin a enretirar-la. 



I parlant de senyals de trànsit també hem de dir que altres vegades la substitució se fa com cal en un termini raonable. Com en aquest cas en l'avinguda dels Pins.