Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1448



L’Associació Hotelera  de Capdepera ha participat aquesta última setmana  d’octubre  en el  Der Touristik  Campus Live,  organitzat pel touroperador alemany Der Touristik a Mallorca.

L’esdeveniment  ha consistit, per una banda,  en un famtrip, al  qual  han estat convidats els 100 millor venedors del grup, molts dels quals han tingut l’oportunitat de visitar Capdepera  i participar en les activitats programades, de les  quals,  hem de  destacar l’èxit de  l’excursió de senderisme que ha portat els agents des de Cala Agulla fins a Cala Torta. 

Paral·lelament, també  s’han disposat 14 taules rodones,  a les quals s’ha pogut  explicar  als venedors els canvis que ha experimentat la nostra destinació  els últims anys; com ara, la renovació  i millora en qualitat de l’oferta  hotelera o la creació de les xarxes de rutes senderistes i de mountain bike.

L’organització d’aquest esdeveniment professional,  amb un contacte tan proper amb els agents turístics,   ha estat sol·licitat  per l’Associació Hotelera al touroperador, i ens ha permet  donar a conèixer que Capdepera té molt més a oferir que sol i platja: una rica i interessant història,  així com una variada oferta de naturalesa, esportiva i d’oci.

Tots els agents han rebut bosses amb  material informatiu  del municipi perquè puguin fer difusió entre els seus clients.