Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 2486
El batle es reuneix amb l’associació d’oferta complementària, bars, restaurants i oci de Llevant per parlar de l’inici de temporada


 

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha mantingut una reunió amb els membres de l’associació d’oferta complementària, bars, restaurants i oci de Llevant per valorar l’inici de la temporada turística i al mateix temps parlar de les ordenances de convivència i de la d’horaris dels establiments i espectacles.

Per part dels empresaris la temporada està funcionant correctament i es comporta com la de l’any passat pel que fa a la clientela.

Per part del batle ha recordat als assistents l’obligació de complir amb els nivells de renou establerts  (a àmbits turístico-comercials no pot superar els 55 decibels en horari diari i nocturn), i que les sancions van des dels 60 euros per una infracció lleu als 3.000€ per una molt greu.

Pel que fa als horaris d’obertura i tancament dels establiments, així com l’horari de les terrasses, l’ordenança especifica que els restaurants, bars, cafès, cafeteries i anàlegs tenen un horari de  8h a 04h; els bars musicals i similars tenen un horari de 12h a 04h, i les discoteques, sales de festa, cafès concert i anàlegs de 12h a 06h. Així mateix, les terrasses es regeixen per l’horari de l’establiment. Les sancions de l’incompliment d’aquesta ordenança van des dels 60€ als 6000€.

El batle va comentar que aquesta mateixa reunió es mantindrà amb el sector hoteler de la zona per intercanviar impressions i recordar les ordenances municipals.