L’artista gabellí mostra la seva obra que inclou fotografia, pintura i còmic.


 

El jove gabellí Miquel Moyà “Fareta” exposa a la Cotxeria del Centre Melis Cursach la seva obra, que inclou una bona col·lecció de fotografies, algunes pintures i el procés creatiu del còmic. A més mostra un interessant curtmetratge gravat al metre de Barcelona, juntament amb un companys.



D’En Miquel coneixíem la seva obra pictòrica i el còmic, però a l’exposició ens ha presentat una nova faceta: la fotografia.



Pel que fa a la fotografia ens mostra una ampla col·lecció d’imatges en les que les formes arquitectòniques són les protagonistes. Simetries geomètriques, enquadraments i perspectives, detalls de façanes, monuments... són els temes que podem observar. Com deien a la nota de premsa “És a la fotografia on Moyà sembla haver trobat un camí expressiu ampli i fluid en el qual les formes arquitectòniques en tota la seva àmplia tipologia: monumentals, industrials,.... li provoquen el fet artístic.  El resultat és una sèrie d’imatges percebudes per l’artista, enquadraments d’ elements arquitectònics representatius de l’ordre antropomòrfic.”

No menys interessant és la presentació dels originals de la seva obra de còmic i el procés creatiu del llibre “Balearic”, així com un breu tast del còmic que prepara amb guió de Pau Arèvalo.
 

L’exposició s’inaugurà el passat divendres 2 de setembre, amb unes paraules del batle de Capdepera i del propi autor,  i romandrà oberta fins el dia 25 de setembre. Dilluns tancat.