L’Ajuntament de Capdepera enceta un debat familiar per a recollir opinions sobre diversos aspectes del municipi














 

Des de les diferents regidories del consistori s’ha elaborat un qüestionari sobre cinc aspectes a tenir en compte pel benestar dels ciutadans d’un municipi: municipi; vectors ambientals; espai públic, patrimoni i mobilitat; hàbits de vida i participació ciutadana. L’objectiu és crear un debat a les famílies que viuen a Capdepera per obtenir les opinions i valoracions dels habitants.

Els fulletons de l’anomenat Debat familiar s’han repartit als alumnes de 4t, 5è i 6è de les dues escoles del poble, S’Auba i S’Alzinar.

El debat familiar està pensat per a nins i nines d’entre 9 i 12 anys i demana sobre qüestions com: decidir entre impulsar el sector de la construcció o limitar el creixement urbanístic; incrementar o reduir el nombre de places turístiques; valorar els equipaments i serveis municipals; sistemes d’estalvi d’aigua i consum d’aigua a casa; ús de les energies renovables; ús de la deixalleria municipal; valoració de les zones verdes del municipi i de la zona ACIRE; quin és el mitjà de transport habitual; hàbits d’alimentació i d’exercici físic; entre d’altres.