Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 2259
El Centre Melis Cursach se vestí de blanc



La penya del Real Madrid de Cala Rajada omplí la sala d'exposicions de " Sa Cotxeria", al Centre Melis Cursach, amb
records i documents acumulats durant els seus 25 anys d'existència.
 


Com us podeu imaginar la sala s'omplí de penyistes i aficionats blancs, que acudiren a recordar les fites més importants de la penya madrinista.  En Juan Carlos de la Torre, l'actual president, i Antoni Bauzà, l'expresident, van fer de perfectes amfitrions de convidats, autoritats i públic que va assistir a l'acte de presentació.



A la presentació van parlar Rafel Fernández, batle de Capdepera, qui va elogiar la tasca de la Penya, l'esforç per muntar aquesta exposició i anuncià que en els propers pressuposts hi hauria una subvenció per a les penyes del municipi ( a proposta del regidor d'Esports, Fernando Martínez). També parlaren els dos convidats  Paco Brunet, ex-jugador del Real Madrid i el periodista Tomàs Roncero, que feren un apel·laren al sentiment madrinista i recordaren el bon moment que viu l'equip.



Seguí el torn d'intervencions en Tomeu Català, que agraí la col·laboració de la Penya Madrinsita en organitzar el partit a favor del Projecte Home a Es Figueral l'any 2001 i Antoni Bauzà, qui recordà aquell partit com l'activitat de la qual se sentia més orgullós del seu mandat i va fer una menció especial a l'escultor Pere Pujol que sempre col·laborà amb la Penya. 



Acabà les intervencions l'actual president Juan Carlos de la Torre, agraint la presencia del públic, dels convidats i recordant les ajudes rebudes de l'Ajuntament i de na Maria i Gori del Centre Melis Cursach, en l'organització de l'exposició.



Amb una picada acabà l'acte. Després el socis se van traslladar a l'hotel Capricho on celebraren el sopar anual