Ahir dimarts, al col·legi Sant Salvador d'Artà es va inaugurar un mural de 2,75 per 5,70 metres obra de Gustavo. Per a la confecció del mural, l'artista ha comptat amb l'ajuda d'alguns alumnes del centre que han treballat colze a colze fins al final, una experiència que els ha portat molta feina però que reconeixen que ha estat molt enriquidora per a ells.




A la inauguració l'artista va agraïr el treball d'aquests joves ajudants. Als seus 85 anys, Gustavo ha volgut donar al centre aquesta obra que ha titulat Família bondadosa passejant en levitació pel camp, per no fer malbé la gespa, un mural ple de vida i color.

L'acte també ha coincidit amb la celebració del mercat solidari anual que fa el centre escolar per recaptar fons per a una causa solidària, que en aquesta ocasió ha estat per ajudar Gaza. La recaptació, amb la col·laboració d'Artà Solidari, es canalitzarà a través de diverses ONG que actuen a la zona.





Aquesta setmana coincideix amb el fet que la Creu Roja de les Illes Balears celebra el seu 150 aniversari i han demanat a Gustavo que fes el cartell commemoratiu així com una serigrafia. La presentació serà dijous. Una altra setmana farcida d'esdeveniments. I és que a Gustavo ningú no li podrà negar la seva capacitatde treball ni la seva solidaritat.



Enhorabona!